De cultuurverslaggever
Verhalen over artiesten, theaters, podia en festivals in Zuid-West Nederland en Vlaanderen

Sexperiment bij Podium Reimerswaal

Foto Casper Koster

Zaterdag staat er een voorstelling over moderne liefde en seksuele taboes op het programma in Rilland. In de cabaretshow ‘sexperiment’ onderzoekt Kirsten van Teijn nieuwe vormen in de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze het publiek mee in het leven met haar vriend én haar vriendin. ‘Waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse’, is haar uitgangspunt. In deze kleurrijke en muzikale voorstelling onderzoekt ze seksualiteit, gender en identiteit en trekt ze ten strijde tegen het plaatje van de oervaste monogamie.

Kirsten van Teijn (33) is een Nederlandse cabaretière, zangeres en actrice. In 2013 won ze op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival de Jury- en Publieksprijs en studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Later won ze op het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de Jury-, Publieks- als Persoonlijkheidsprijs in de Groningse Schouwburg.

In 2015 ging haar eerste avondvullende voorstelling Heilloos in première. Sexperiment is alweer haar vierde programma. "Een epische happening voor iedereen die liefheeft”, zegt ze zelf over de voorstelling.

Zaterdag 14 mei, 20.00 uur bij Podium Reimerswaal in het dorpshuis in Rilland.

Bestel via deze link kaartjes voor de voorstelling via de site van Podium Reimerswaal.

 
 
 
E-mailen
LinkedIn