De cultuurverslaggever
Verhalen over artiesten, theaters, podia en festivals in Zuid-West Nederland en Vlaanderen

Chassé Theater rolt rode loper uit voor leerlingen uit groep 8

Vanaf 12 juli tot en met 21 juli opent het Chassé Theater in Breda weer haar deuren voor de eindmusicals van groep 8. Het is alweer het derde achtereenvolgende jaar dat de schoolverlaters van Breda hun musicalkunsten vertonen in het grootste theater van Noord-Brabant. Ouders en verzorgers van de schoolverlaters kunnen vanaf dinsdag genieten van hun grote sterren op het podium.

Hans Puik 07-07-22

Basisscholen konden zich tot en met maart inschrijven en het Chassé Theater ontving vele aanmeldingen uit Breda en omgeving. Momenteel wordt er nog druk gerepeteerd, maar binnenkort zullen de leerlingen van vijftien basisscholen op de planken staan voor in totaal liefst vijfentwintig musicaluitvoeringen.

Mede dankzij het Chassé Cultuurfonds heeft het Chassé Theater de afgelopen jaren haar zalen kunnen aanbieden. Ook dit jaar draagt het fonds bij om de schoolverlaters extra in het zonnetje te zetten. Zo worden er goodiebags aangeboden en wordt de rode loper uitgerold. Daarnaast trakteert HANOS de scholieren op een gezonde traktatie tijdens de opvoeringen.

Kijk voor meer informatie op chasse.nl/groep8musical.


 
 
 
E-mailen
LinkedIn