De cultuurverslaggever
Verhalen over artiesten, theaters, podia en festivals in Zuid-West Nederland en Vlaanderen

Nieuwe locatie voor Eindeloos Eiland Festival

De organisatie van het Eindeloos Eiland Festival (EEF) heeft de eerste namen bekend gemaakt die op 17,18 en 19 juni zullen optreden op een nieuwe festivallocatie.

Hans Puik 28-01-22 Link naar publicatie in PZC

EEF zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden op de Vliethoeve in Geersdijk. ,,Een eeuwenoud gebied aan de Galgendijk”, vertelt Dennis de Waard, vrijwilliger bij het festival. ,,Dit was ooit een voorname hoeve, inmiddels heeft het de nodige verbouwingen ondergaan en voldoet het aan de eisen voor maatschappelijke invullingen. Achter de gebouwen ligt een groen paradijsje wat in juni tot festivalterrein zal worden omgedoopt. Ook een deel van het aangrenzende bos van Staatsbosbeheer gaat deel uitmaken van het programma.”

Naast de nieuwe locatie zijn ook de eerste namen van optredende artiesten bekend gemaakt. Zeker is al dat Vloeistof, net als vorig jaar, een dansvoorstelling zal geven en er is uiteraard weer volop muziek. ,,Jesse Dayton, een Amerikaanse studiogitarist voor o.a. Johnny Cash en Willie Nelson, komt in juni een rock’n roll-show geven. Daarnaast zal het duo Stephanie Struik & Eva de Roovere komen zingen, en we hebben de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck en de Belgische band Hankerchief. De laatste twee namen die al zeker zijn voor het muziekprogramma zijn die van Ilsha en WOOLF. Als organisatie staan we weer garant voor een intieme festivalsfeer, een gevarieerd programma en vele aangename verrassingen.”

 
 
 
E-mailen
LinkedIn